Pravna obvestila in politika zasebnosti

Pokojninska družba A, d.d., Tivolska 48, 1000 Ljubljana, je specializirana družba, ki izvaja dodatno pokojninsko zavarovanje v skladu z Zakonom o pokojninskem in invalidskem zavarovanju. Pokojninska družba A, d.d. je lastnica spletnega mesta in domene pokojninskad-a.si, pokojnina.si, pd-a.si in mojaapokojnina.pokojninskad-a.si.

Pravna obvestila

Ustvarjalci te spletne strani stremimo za tem, da bi bili objavljeni podatki venomer pravilni in ažurni, žal pa je to nemogoče zajamčiti. Za zastarele in pomanjkljive informacije ter opustitve ne prevzemamo odgovornosti. Pridržujemo si pravico do sprememb brez predhodnega obvestila. Za najnovejše podatke nas, prosimo, kontaktirajte. Za nepravilno delovanje, nedostopnost spletne strani in za zanašanje na informacije, objavljene na njej, ne prevzemamo odgovornosti. V primeru, da imate vprašanja v zvezi z navedenim, nas, prosimo, kontaktirajte.

Avtorske pravice

© Pokojninska družba A, d.d., vse pravice pridržane. Če ni drugače navedeno, je vse gradivo na tej spletni strani zaščiteno z avtorskimi pravicami. Prepovedana je njegova uporaba drugje, razen kjer je izrecno določeno drugače. Prepovedano je prenašanje in kopiranje gradiva s spletne strani brez pisne privolitve lastnika avtorskih pravic. V primeru, da imate vprašanja v zvezi z navedenim, nas, prosimo, kontaktirajte.

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti Pokojninske družbe A, d.d. se nahaja na povezavi.